• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Останній дзвоник. "Гімназійний Олімп"

Останній дзвоник. "Гімназійний Олімп"

2018-05-31

/Files/images/bandyuk/20180531_105813[1].jpg31 травня у Новоукраїнському НВК-гімназія «Лідер» відбулося щорічне свято знань «Гімназійний Олімп-2018».2017-2018 навчальний рік був складним і водночас цікавим та результативним. Сьогодні ми листали сторінки свого шкільного альбому, фото теплих, тремких спогадів. Девіз нашого свята: «Від мудрих дітей – до мудрих людей». Адже в гімназії навчаються діти, які сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань впали в благодатну землю і ростуть, розквітають відмінними оцінками.

За свої досягнення і здобутки учні НВК отримали медалі та кубки, сертифікати та дипломи.

У гімназії ведеться «Книга рекордів», до якої заносяться імена гімназистів рекордсменів. Так, цього року списки поповнились іменами Вороніченко Анастасії ( лідер номінації «Інтелектуальна надія»), яка виборола 7 призових місць у міських та обласних олімпіадах, Болтяна Іллі та Гребенюк Юлії (5 призових місць). На святі також були відзначені учні-учасники міжнародних та всеукраїнських інтернет-олімпіад з англійської та української мов ( в інтернет-олімпіаді з англійської мови «На урок» маємо 30 дипломів всеукраїнського рівня). Нагороди отримали переможці у номінації «Науковець року» (учні, які захищали наукові роботи в Малій академії наук»).У номінації «Надія року» відзначили досягнення учнів початкової школи. Нагородили команду «Вище даху» за перемогу в обласному чемпіонаті з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» у старшій віковій категорії. Учні гімназії мають активну громадянську позицію, вони є активними учасниками шкільного, міського та обласного парламентів. Для них – номінація «Лідер року». Слова подяки звучали і для учасників проекту « Демократична школа». Найактивніші члени батьківського колективу отримали грамоти. У номінації «Кращий знавець іноземної мови» відзначили учасників міжнародних програм та конкурсів. Нагороди отримали кращі спортсмени гімназії.

За рішенням Ради комплексу в закладі створено віртуальну ДОШКУ ПОШАНИ здобувачів освіти, вчителів та інших працівників НВК. До неї заносяться переможці обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів, змагань, турнірів, які проводяться позашкільними освітніми закладами, студіями.

Після церемонії вручення нагород пролунав "Останній дзвоник" для гімназистів. Щеміло серце від від прощання з одинадцятикласниками,які вже стоять на порозі самостійного дорослого життя.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi