• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відпочивати – добре, а відпочивати, навчаючись – ще краще!

Відпочивати – добре, а відпочивати, навчаючись – ще краще!

2018-01-19

/Files/images/bandyuk/IMG-1a37d531ad1582a7b13f67ee68f41ba6-V.jpg Зимові канікули – довгоочікуваний час відпочинку для учнів різного шкільного віку. Так,за ініціативи вчителя англійської мови Новоукраїнського НВК Яковлєвої Л. М., гімназисти Новоукраїнського НВК-гімназії «Лідер» з користю та з приємністю провели цей незабутній час у зимовому мовному таборі «Країна чудес-2017» в м. Воловець, Закарпатської області. Програма тривала з 3 по 11 січня 2018 року.

Гімназисти займалися англійською мовою кожного дня з викладачами київських мовних гімназій та студенткою КНЕУ, уродженкою країни Конго, Крістіаною. Заняття були дуже цікавими та змістовними (від проходження квестів і мовних змагань до складання міні-проектів). Вчителі нестандартними методами викладання намагалися зацікавити учнів різних вікових категорій та учнів з різним рівнем знань з англійської мови. На Різдво Христове діти щедрували, виконуючи щедрівки англійською та українською мовами. За результатами семи навчальних днів учні з Новоукраїнки перемогли команди дітей з чотирьох великих міст України (Київ, Одеса, Чернігів, Миколаїв). Тим приємнішим був фінал поїздки.

Окрім навчання наші учні гарно відпочили. Були організовані екскурсії до міст Ужгород та Мукачево. Ми відвідали замок Паланок, фортеці та інші визначні місця Закарпаття. Гімназисти мали змогу покататися на лижах та санчатах на гірському курорті Пилипець, спостерігаючи за засніженими схилами, вдихаючи чисте повітря та створюючи гарний настрій собі та оточуючим.

Учні НВК отримали незабутні враження від подорожі, на згадку придбавши купу сувернірів, задоволені та відпочилі повернулися до Новоукраїнки. Всі учасники отримали іменні сертифікати за участь.

Рекомендуємо всім відвідати мовний табір на наступний рік. Ви не пожалкуєте!

/Files/images/bandyuk/IMG-3ddca0392e7c4f5e251804d3541219f0-V.jpg

/Files/images/bandyuk/IMG-e20a677e2b152dfb93f398330f1b869b-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi